Steun Sjouk

Vind je de verhalen over en door Boer Brunia, Sjouk het kalf, haar moeder Heabeltje, andere boeren en mensen actief in de (periferie) van de melkveehouderij goed en leuk te volgen? Zijn (jouw) vragen die daarin een plek krijgen de moeite waard te vertellen? Steun dan Sjouk het kalf. Dit kan op twee manieren.

  1. Vrijblijvende donatie
  2. Koop vlees van Sjouk

1) Vrijblijvende donatie

Steunen zodat Sjouk het kalf verhalen kan (blijven) te vertellen en vragen gesteld kunnen worden. Dat kan via een vrijblijvende donatie van minimaal EURO 10,-. Kies de optie ‘vrijblijvende donatie’ in onderstaande formulier en selecteer het bedrag dat je wilt doneren.

2) Koop vlees van Sjouk

Sjouk volgen, vragen stellen en vervolgens het vlees van Sjouk op je bord? Dat kan! En daarmee steun je tegelijkertijd het initiatief Sjouk het kalf.

Sjouk zal november 2021 geslacht worden. Een vleespakket waarin delen van Sjouk van kop tot staart, van gehakt tot biefstuk, kost EURO 100,-. Dit is ongeveer 3 a 4 kilo vlees. Kies de optie ‘Koop vlees van Sjouk’ . Selecteer EURO 100,- of een veelvoud ervan wanneer je meer vleespakketten wilt afnemen.

Dank je wel voor je support!

Naam

Bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Straat

Postcode

Plaats

Land

Project

Bericht

Bedrag €*