word deelgenoot

Word jij deelgenoot van De laatste 9 maanden Sjouk? Maak jij het vertellen delen van verhalen en organiseren van de dialoog over Zonder vlees geen melk mede mogelijk? Super fijn!

Deelgenoot worden kan op 3 manieren

1 – Vrijblijvende donatie

Steunen zodat Sjouk het kalf verhalen kan (blijven) vertellen en vragen gesteld kunnen worden. Dat kan via een vrijblijvende donatie. Kies de optie ‘vrijblijvende donatie’ in onderstaande formulier en selecteer het bedrag dat je wilt doneren. Met je donatie maak je het schrijven, vertellen en delen van verhalen mogelijk en kan de korte docu over de slacht van Sjouk en Spek gemaakt worden. Om Amber, het onderzoek, Onno en anderen (denk daarbij aan vormgeefster Nina, de slachter en slager Job) te kunnen betalen, hun vakmanschap te waarderen en om een mooi boekwerk te maken waarin de verhalen ‘De laatste 9 maanden’ zijn gebundeld is tussen de EURO 15.000,- en 20.000,- nodig.

maak kans op kunst

  • Huid en schedel – Met de slacht van Sjouk en Spek komen twee schedels en twee huiden (gelooid door Amber Veel) beschikbaar. Onder de deelgenoten die een vrijblijvende donatie van boven de EURO 500,- doneren wordt een schedel en een gelooide huid verloot.
  • Oormerken: In de oren van Sjouk en Spek zitten gele “oorhangers”. Één daarvan met nummer en ‘Boer Brunia’. Onder de deelgenoten die een vrijblijvende donatie van boven de EURO 75,- doneren worden drie oorhangers verloot waarvan de ‘Boer Brunia oorhanger’.
  • Item gemaakt van leer: Deelgenoten die EURO 150,- of meer doneren ontvangen een uniek item gemaakt van het leer van Sjouk of Spek.

2 – koop vlees van sjouk en spek

Sjouk volgen, vragen stellen en vervolgens het vlees van Sjouk en Spek op je bord? Dat kan! En daarmee steun je tegelijkertijd het initiatief Sjouk het kalf.

Sjouk zal september 2022 samen met Spek geslacht worden. Een vleespakket bestaat uit delen van Sjouk en Spek van kop tot staart, van gehakt tot biefstuk en van bot tot pees is ongeveer 3 á 4 kilo vlees. Kies in onderstaande formulier de optie ‘Koop vlees van Sjouk‘ . Selecteer EURO 125,- of een veelvoud ervan wanneer je meer vleespakketten wilt afnemen. Bij het vleespakket zit een uniek item gemaakt van het leer van Sjouk en Spek. (…deze wordt later toegestuurd omdat het leer dan nog niet is gelooid …). NB …. Er komen naar verwachting 90 vleespakketten beschikbaar.

3 – neem deel aan festival

Op de boerderij waar Spek geboren is, waar haar moeder nog steeds melk produceert, ontmoeten we elkaar. Dit is bij Roel en Femke van Buuren te Maasland. Deelname kost EURO 150.-. Dit is inclusief workshops, dialogen, samen koken en eten. Selecteer in onderstaande formulier ‘deelname festival‘. NB…. het aantal deelnemers festival is beperkt

  • Maximaal 50 mensen.
  • Verhalen delen, workshops, samen koken en samen eten rond een houtvuur.
  • Vertonen docu slachten Sjouk samen met de documaker Onno.

Voor ALLE deelgenoten: Ontmoet Sjouk en Spek

Tot september 2022 is het mogelijk om Sjouk en Spek te ontmoeten, mee te helpen in de stal of wei, te voelen en ruiken… Laat weten wanneer je Sjouk en Spek wilt ontmoeten door contact op te nemen met Hiske Ridder via het contactformulier

De Stichting Landschap op je Bord beheert je donatie. Natuurlijk houden we je op de hoogte van en verantwoorden wij de inkomsten en uitgaves die gedaan worden.

Dank je wel voor je support en het deelgenoot zijn.

Bedrag