Mooie gesprekken en missen

9 juli – 13 juli

Op donderdagavond 9 juli 4 uur met een kalverenhandelaar om de tafel gezeten. 
Zonder camera en microfoon. Niet omdat het niet mocht maar omdat ik het nog niet wilde. Ook omdat er heel persoonlijke thema’s (uit de gedeelde jeugd van mijn gesprekspartner en mij) besproken werden.

Maar over kalveren hebben we het gehad. En ja, we gaan binnenkort met camera erbij praten. En dan is gisteravond de voorbereiding geweest.

Wat was het een prachtige avond. 
Als beeld wat foto’s van het vakblad dat ik mee naar huis kreeg.

En! Met Sjouk en Spek gaat het erg goed. Boer Maarten appt me en hij en Sjaak verzorgen ze goed! Wat heel erg fijn 🍀 – ook mis ik de dames 👋

maandag 13 juli

Ja…. ik tel de dagen/nachten af. Kom tussen verplichtingen die ik in het Noorden des lands heb toch even terug om Sjouk en Spek te zien, knuffelen en met de boeren Maarten en Sjaak te praten. Nog 6 nachtjes 😉.
Wel iedere dag bezig met ‘Sjouk het kalf’ en jullie vragen. Deze bijhouden, op een rij zetten afspraken maken en gesprekken voorbereiden. En natuurlijk (nog steeds 😳) de laatste loodjes interview IJsbrand van Woerden monteren. Dat is een ander soort aandacht geven. 🍀